Плус Инфо
ribbon

Лето 2014

Наскоро!!!.

Повеке...

ribbon

Аранжмани по повод 1ви Мај

За денот на трудот, отпатувајте на вашата дестинација.

Повеке...

ribbon

Галерија

Дел од фотографиите од нашите патувања...

Повеке...

ribbon

Пронајдете не на Facebook

Станете фан на нашата фан страна...

 

Повеке...

Турција


Picture

Веќе долги години наназад организираме и држиме редона линија до Турција - Истанбул шопинг тура.

 

Погодна за сите што се занимаваат со трговија. Турата може да биде со преспивање или без преспивање во Истанбул (зависи од договорот со патниците)...

Тргнување: секоја Недела пред Новата Пошта во Штип

Цена на повратен билет 60 евра


Пријавување во туристичката агенција Црво Експрес

 

 

top